Meld deg på prisfesten!

Meld deg på prisfesten!

Clarion Hotel Oslo tirsdag kveld 26. april 2022, Kl 18.30

Dronning Eufemias gate 15, 0191 Oslo

Som vi gleder oss!! Etter nesten to år med usikkerhet for hotell-, reiselivs-, og eventbransjen, tyder nye tall på at møte- og eventbransjen er i ferd med å komme tilbake på sporet. Det er derfor viktig å holde seg oppdatert på trender og nye kjøpsmønstre. Det kan du gjøre hos HSMAI på Møte- og Eventbørsen.

Etter Møte- og Eventbørsen, som arrangeres på dagtid på samme sted inviterer vi til stor prisfest på Clarion Hotel Oslo.

Dagen etter inviterer vi til heldagskonferansen DigiTech – også denne på Clarion Hotel Oslo.

Nominer dere selv eller andre til HSMAI Norway Awards!!

Endelig kan vi igjen vise frem det gode arbeidet som skjer i næringen vår gjennom HSMAI Awards 2021, Reiselivets Oscar Utdeling! 

HSMAI ønsker å løfte frem innovatørene og de gode eksemplene. De som har evnet å omstille seg, gått nye veier og lykkes i annerledes-årene 2020 – 2021. Hvem har greid å ivareta kunder og ansatte best i den tøffe omstillingen vi har stått i de siste to årene?

Nominer dere selv eller andre innen 14. mars!  

Det er kostnadsfritt å sende inn bidrag! Meld deg på prisfesten og nominer her

Selve prisutdeling skjer tirsdag 26. april 2022 på kvelden fra kl 18.30. 

I tillegg til å kåre Årets Unge Hotelier og Årets Unge Leder i Reisebransjen, vil HSMAI, i samarbeid Reiseliv1 (HRR), også kåre Årets Hotelier, slik vi gjorde før pandemien. Dermed vil alle ledere i norsk hotell- og reiselivsbransje kunne nomineres til én av prisene.

Årets Unge hotelier og Årets Unge Leder

Årets Unge Hotelier og Årets Unge Leder i Reiselivsbransjen arrangeres av HSMAI, i samarbeid med Reiseliv1 (HRR), og andre partnere fra reiselivsbransjen og ellers. Prisene deles ut årlig, og blir tildelt unge ledere som har utmerket seg spesielt det siste året, enten ved eksepsjonelt gode resultater i sin jobb, eller som har vært spesielt nytenkende i sin virksomhet og lederrolle. Kandidater blir vurdert i forhold til karriereløp, i tillegg til årets prestasjoner.

Formålet med prisene er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant unge ledere, samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter.

Den som nomineres må:

  • være bosatt i Norge
  • være 35 år eller yngre per 31.12.2021
  • inneha lederstilling i norsk hotell-, restaurant- og reisebransje
  • ikke ha blitt tildelt prisen tidligere, men kandidater fra tidligere år kan delta

Prisen til Årets Unge Hotelier er deltagelse på HSMAI Region Europe COMMERCIAL SUMMER CAMP 2022 i London, inklusive reise, hotell og måltider. Datoene er 26. juni til 1. juli 2022.

Prisen til Årets Unge Leder i Reisebransjen er deltagelse på HSMAI Region Europe COMMERCIAL SUMMER CAMP 2022 i London, inklusive reise, hotell og måltider. Datoene er 26. juni til 1. juli 2022.

Mer om COMMERCIAL SUMMER CAMP:

The Commercial Summer Camp focuses on developing cross-functional strategic thinking and leadership skills, to enable tomorrow’s commercial leaders in the hospitality industry. The ideal candidate is already a sales, marketing, or revenue management expert or a property leader with the ambition and desire to understand all the specific disciplines and what it takes to keep them all running smoothly together.

Årets Hotelier

Prisen skal gå til en leder som har utmerket seg spesielt det siste året, enten ved eksepsjonelt gode resultater i sin jobb eller har vært spesielt nytenkende i sin virksomhet og lederrolle. Kandidater blir vurdert i forhold til karriereløp, i tillegg til årets prestasjoner.

Den som nomineres må:

  • være bosatt i Norge
  • være over 35 år per 31.12. 2021
  • inneha lederstilling i norsk hotellbransje
  • ikke ha blitt tildelt prisen tidligere, men kandidater fra tidligere år kan delta

Nominasjon av kandidater skal sendes inn av overordnet i bedriften/konsernet, styreleder, eier eller lignende.

Du kan nominere kandidater her

Kandidater som går videre i prosessen vil bli invitert til et utfyllende intervju

Prisen til Årets Hoteliér er et studieophold på Cornell’s General Managers Program (GMP) ved prestisjefylte Cornell School of Hotel Administration i New York.

Frist for nominasjoner: Snarest og senest innen 31. Mars 2022

Prisene deles ut på Clarion Hotel Oslo, sammen med de øvrige prisene på HSMAI Norway Awards. Tidligere samme dag arrangeres HSMAI Møte- og Eventbørsen.