HSMAI Awards Norway – Årets Unge Hotelier og Årets Unge Leder

Årets Unge Hotelier og Årets Unge Leder

Clarion Hotel Oslo tirsdag kveld 26. april 2022, Kl 18.30
Dronning Eufemias gate 15, 0191 Oslo

Nå skal vi i gang igjen for fullt med Årets Unge Ledere kåringen. Vi gleder oss! Sammen skal vi sette fokus på denne flotte bransjen vår og alle de fine folkene som jobber i bransjen. Vi skal spre optimisme og glede og kåre de beste av de beste på HSMAI Awards Norway 2021, Reiselivets Oscar Utdeling tirsdag 26. april kl. 18.30 på Clarion Hotel Oslo!

Årets Unge Hotelier og Årets Unge Leder i Reiselivsbransjen arrangeres av HSMAI, i samarbeid med Reiseliv1 (HRR), og andre partnere fra reiselivsbransjen og ellers. Prisene deles ut årlig, og blir tildelt unge ledere som har utmerket seg spesielt det siste året, enten ved eksepsjonelt gode resultater i sin jobb, eller som har vært spesielt nytenkende i sin virksomhet og lederrolle. Kandidater blir vurdert i forhold til karriereløp, i tillegg til årets prestasjoner.

Formålet med prisene er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant unge ledere, samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter.

Den som nomineres må:

  • være bosatt i Norge
  • være 35 år eller yngre per 31.12.2021
  • inneha lederstilling i norsk hotell-, restaurant- og reisebransje
  • ikke ha blitt tildelt prisen tidligere, men kandidater fra tidligere år kan delta

Prisen til Årets Unge Hotelier og Årets Unge Leder er deltagelse på HSMAI Region Europe COMMERCIAL SUMMER CAMP 2022 i London, inklusive reise, hotell og måltider. Datoene er 26. juni til 1. juli 2022.

Mer om COMMERCIAL SUMMER CAMP:

The Commercial Summer Camp focuses on developing cross-functional strategic thinking and leadership skills, to enable tomorrow’s commercial leaders in the hospitality industry. The ideal candidate is already a sales, marketing, or revenue management expert or a property leader with the ambition and desire to understand all the specific disciplines and what it takes to keep them all running smoothly together.

Nominasjon av kandidater skal sendes inn av overordnet i bedriften/konsernet, styreleder, eier eller lignende.

Kandidater som går videre i prosessen vil bli invitert til et utfyllende intervju.

Frist for nominasjoner: Snarest og senest innen 31. mars 2022