Ingunn Weekly: Ny sponsoravtale for HSMAI Europa

d2o

HSMAI Europa har inngått en sponsoravtale med det norske PMI-selskapet (Performance Management Intelligence) d2o, som har slått voldsomt an i hotell- og restaurantkjeder verden over, men også hos en rekke frittstående enheter.

HSMAIs sponsorater er lagt opp slik at det gjensidige utbyttet ikke utelukkende er av økonomisk art, men, og dette er vel så viktig, faglig. På dette området har d2o svært mye å bidra med, som det fremgår av denne artikkelen, men vi tror også HSMAI kan bibringe mye nyttig for d2o.

Young N. Nguyen, adm. dir. i d2o
Young N. Nguyen, adm. dir. i d2o

Du kan lese mer om d2o og grunnleggeren, Young N. Nguyen, som også er selskapets administrerende direktør, i neste nummer av HSMAI Gazette (det forrige nummeret finner du her), men inntil da gir sannsynligvis denne artikkelen, hos HSMAI Europa, et brukbart inntrykk. Besøk gjerne også selskapets eget nettsted.

Det er også andre avtaler på trappene, som vil bli offentliggjort i løpet av kort tid både for HSMAI Chapter Norway og HSMAI Europe.

Tirsdag 16. november arrangerer vi HSMAI GM Forum, for hotelldirektører, assisterende hotelldirektører og kjedeledelser på Radisson Blu Scandinavia Hotel, etterfulgt av HSMAI Reiselivsdagen for hele reiselivsnæringen, pluss innkjøpere av reiselivstjenester samme sted onsdag 1. desember.

London Business School

Michael Nowlis, London Business School.
Michael Nowlis, London Business School.

Dette arrangementet er myntet på hele reiselivsnæringen samt innkjøpere av reiselivstjenester. Her har vi vært så heldig å sikre oss Michael Nowlis fra London Business School, som åpner arrangementet med et foredrag om bransjetrender, for å nevne noe.

Revenue Management-seminarer vil bli satt opp i en rekke byer i Europa, Norge inkludert, fra slutten av november, med oppstart i Dublin. Så, tirsdag 7. desember, finner HSMAI Europes første konferanse i Portugal sted, nærmere bestemt i Lisboa.  To dager senere, torsdag 9. desember, avholdes det første HSMAI European Advisory Board-møte i London, der blant annet forberedelsene til HSMAI European Travel Awards 5. mai neste år, også det i London, kommer til å stå på tapetet. Nowlis er også med i Advisory Board-møtet, med et to timers foredrag, men kommer også til å fungere som ordstyrer for resten av møtet samme dag, for å legge planer for den europeiske virksomheten fremover. Det gleder vi oss veldig til!

Onsdag 12. januar er HSMAI Møtebørsen tilbake i Oslo sentrum! Det skjer for 18. gang på rad, denne gang hos Radisson Blu Scandinavia Hotel. HSMAI Møtebørsen er Norges største møteplass for kjøpere og selger av kurs- og konferansetjenester. Samme kveld finner HSMAI-prisene og kåringen av Årets Reiselivsmarkedsfører sted. Arrangementsted er ikke avklart. Dette er landets største årlige markedsføringskonkurranse innen reiselivsnæringen. Samtidig utdeles prisene for Årets Unge Hotelier og Årets Unge Leder.

Internasjonal bransjeekspert

Det kan virke som om vi får se mye Michael Nowlis i tiden som kommer, men det er ikke uten grunn. Michael er amerikansk, men har bodd i Paris i en årrekke. Han har tidligere vært leder for Cornell Essec i Paris, og også ledet den internasjonale hotellorganisasjonen. Vi har brukt ham som foredragsholder ved flere anledninger for en del år tilbake, og har alltid fått veldig gode tilbakemeldinger.

De fire siste årene har han ledet Senior Executive-programmet ved London Business School. LBS har vært mye i nyhetsbildet etter at Financial Times utpekte skolen til en av de høyest rangerte handelshøyskolene i verden tidligere i år. Han leder skolens fremste lederopplæringsprogram for toppledere, såkalte C-suite enterprise leaders (C-en i C-suite henspiller på første bokstav i betegnelser som CEO, CFO og så videre), i større, mulitnasjonale konserner. Harvard er den eneste skolen som også har et program på dette nivået. Midt oppi alt har han fortsatt som rådgiver og foredragsholder.

Ingunn Hofseth. ThumbnailVi gleder oss til å trekke veksler på kunnskapene hans!

Ha en fin dag!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway