Ingunn Weekly: HSMAI og BAHA samarbeider om Revenue Management

HSMAI og BAHA

I skrivende stund er jeg i London, på den årlige konferansen til HSMAIs nye alliansepartner innen Revenue Management, BAHA (British Association of Hospitality Accountants).

Det er meget stor oppslutning rundt konferansen. BAHA vil, i samarbeid med HSMAI, tilby HSMAIs Revenue Management Executive-sertifisering til sine medlemmer. Ett av de første fellesprosjektene blir en Revenue Management Workshop på Hilton London Metropole hotell i London torsdag 2. desember.

Mer om dette samarbeidet senere.

HSMAI Reiselivsdagen

Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo

Nå er det kun én uke igjen til konferansen går av stabelen. Med et fullspekket program, med fokus på kundene, er dette en konferanse du ikke må gå glipp av. 100 deltagere er allerede påmeldt! Møt både reiselivsnæringen og kunder til reiselivsnæringen. Nytt på programmet er at Hilde Midthjell, en av Norges mest suksessrike kvinner, kommer inn som foredragsholder i stedet for Dale Moss.

Vekst og vellykket endringsledelse

Hilde Midthjell regnes som Norges mest suksessrike kvinnelige gründer, og har blant annet vunnet prisen som Årets Forretningskvinne. Som eneeier og leder bygget hun opp selskapet Dermagruppen til en omsetning på 400 millioner, og en resultatgrad på over 20 prosent, og solgte seg nylig ut for 500 millioner kroner. Hilde Midthjell er i dag eier av HiMi Eiendom og HiMi Invest, som blant annet er deleier i reiseselskapet Basecamp Explorer, og hovedeier i Dale of Norway. I Dale of Norway har hun deltatt aktivt i en vellykket snuoperasjon. Hilde Midthjell forteller om sin historie og sine arbeidsmetoder for å skape vekst og lønnsomhet.

Har du husket å melde deg på? Hvis ikke, gjør det i dag, da du ikke kan gå glipp av denne dagen!

Vi minner også om deadline 1. desember 2010, for innsending av prisbidrag til HSMAI-prisene.

For info om kategoriene, se her.

For å sende inn bidrag, gå til denne siden

Fristen for nominering av kandidater til Årets Unge Leder og Årets Unge Hoteliér går også ut 1. desember.

For å lese mer, gå til denne siden.

Ingunn Hofseth. ThumbnailTil slutt vil vi minne om juleavslutningen mandag 13. desember klokken 13–15, etterfulgt av gløgg og pepperkaker. PR, informasjon og miljø står på agendaen. Egen invitasjon kommer.

Ha en fin dag!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway