Thon Hotel Stavanger gir gjestene den beste hotellopplevelsen i Norge

Thon Hotel Stavanger har vunnet prisen Guest Experience Award Norway. Prisen deles ut av HSMAI og Customer Alliance, til det hotellet som skårer høyest på kundetilfredshet og positive anmeldelser på Tripadvisor, Hotels.com, Google, Facebook og andre.

– Å vinne denne prisen er helt fantastisk! Jeg er svært stolt over det fenomenale arbeidet  mine kolleger gjør hver eneste dag. Vårt mål er å levere minnerike gjesteopplevelser som er helt i toppsjiktet. Derfor er det ekstra gøy å vinne Guest Experience Award-prisen, som baseres på nettopp tilbakemeldinger om Thon Hotel Stavanger fra gjestene, sier hotelldirektør Olle Aulin (under) i en pressemelding.

Olle Aulin, direktør ved Thon Hotel Stavanger.

Ti hoteller i Norge var nominert til prisen, hvor Thon Hotel Stavanger tok førsteplassen.

– Thon Hotel Stavanger åpnet høsten 2016, og toppet raskt listen som byens beste hotell på Tripadvisor. Vi ser at gjester er svært fornøyd med service, mat og design, og med beliggenhet og hotellfasiliteter. Det er festlig å se hvor populært Thon Hotel Stavanger er blant gjester, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen (under).

Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels. Fotograf: Gry Traaen.
Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels. Fotograf: Gry Traaen.

I begrunnelsen sier HSMAI og Customer Alliance følgende:

Som forventet så er dette hotellet rangert som nummer én på Tripadvisor, Booking.com og Expedia i byen det ligger i. Hotellet har nesten 1000 anmeldelser de siste 12 månedene og har oppnådd en score på gjestetilfredshet på 94 %. Dette hotellet har virkelig vist hva det betyr å levere en eksepsjonelt bra og konsistent gjesteopplevelse. I kategorien for hotell skilte Thon Hotel Stavanger seg klart ut som en bedrift som leverer strålende kundeservice og gode kundeopplevelser over tid.

Thon Hotel Stavanger ligger i Klubbgata 6 i sentrum av Stavanger. Hotellet har 147 rom, med Smart-TV og Bose-anlegg, treningsrom og lounge. Frokost og kveldsmat er inkludert i prisen.

Les mer om Thon Hotel Stavanger her.

Foto: Utsnitt fra et av rommene på Thon Hotel Stavanger. Foto fra Thon Hotels.