HSMAI Norway Weekly – God Jul! Møte- og Eventbørsen og HSMAI Awards flyttet!

God jul og godt nytt år!

Kjære medlemmer og samarbeidspartnere,

Året 2021 har vært preget av både oppturer og nedturer, og avsluttes slik det startet med strenge korona restriksjoner. Vi, i likhet med dere, må bare innstille oss på endringer, men vi har mange gode digitale arrangementer på agendaen fremover.
Se den foreløpige europeiske HSMAI kalenderen her.

OBS! Vi har som kjent flyttet Møte og Eventbørsen og HSMAI Norway Awards til våren så vil snart komme tilbake med ny dato.

Nominasjon HSMAI Norway Awards – «Annerledesårene» 2020/2021
Selv om HSMAI i likhet med så mye annet har måtte utsette Prisutdelingen i januar er juryen i full gang med arbeidet med å løfte frem det gode arbeidet og de gode eksemplene. Vi ønsker å få frem de som har evnet å omstille seg, gått nye veier og lykkes i annerledesårene 2020 – 2021. Reiselivsnæringen har vært igjennom en bølgedal, men til tross for krevende tider har det blitt gjennomført mange spennende tiltak som bør deles med andre og hedres på HSMAI Norway Awards. Hvem greier å ivareta kunder og ansatte best i denne tøffe omstillingen vi alle står i? Viktige samfunnsdrivere generelt i dag er digitalisering og bærekraft. Dette har fått enda sterkere betydning under pandemien. Juryen vil vektlegge og premiere de aktørene som har snudd seg rundt, og tenkt nytt, vist innovasjon- og omstillingsevne gjennom nye forretningsmodeller og interne løft til inspirasjon for andre. Det er kostnadsfritt å sende inn bidrag! Frist for nominasjon er 14. mars 2022. Du kan nominere egen bedrift eller andre. Les mer om kriteriene her.

Vi takker for året som snart er over og ønsker deg og dere en God Jul og et Godt Nytt År!

Varme hilsener fra oss i HSMAI!