HSMAI Awards Norway – Årets Hotelier

Årets Hotelier

Clarion Hotel Oslo tirsdag kveld 26. april 2022, Kl 18.30
Dronning Eufemias gate 15, 0191 Oslo

I tillegg til å kåre Årets Unge Hotelier og Årets Unge Leder i Reisebransjen, vil HSMAI, i samarbeid Reiseliv1 (HRR), også kåre Årets Hotelier, slik vi gjorde før pandemien. Dermed vil ledere på ulike nivåer i norsk hotell- og reiselivsbransje kunne nomineres til én av prisene. Prisen skal deles ut på HSMAI Awards Norway 2021, Reiselivets Oscar Utdeling tirsdag 26. april kl 18.30 på Clarion Hotel Oslo!

Prisen skal gå til en leder som har utmerket seg spesielt det siste året, enten ved eksepsjonelt gode resultater i sin jobb eller har vært spesielt nytenkende i sin virksomhet og leder rolle. Kandidater blir vurdert i forhold til karriereløp, i tillegg til årets prestasjoner.

Formålet med prisene er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant unge ledere, samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter.

Den som nomineres må:

  • være bosatt i Norge
  • være over 35 år per 31.12. 2021
  • inneha lederstilling i norsk hotellbransje
  • ikke ha blitt tildelt prisen tidligere, men kandidater fra tidligere år kan delta

Nominasjon av kandidater skal sendes inn av overordnet i bedriften/konsernet, styreleder, eier eller lignende.

Kandidater som går videre i prosessen vil bli invitert til et utfyllende intervju

Prisen til Årets Hoteliér er et studieophold på Cornell’s General Managers Program (GMP) ved prestisjefylte Cornell School of Hotel Administration i New York.

Frist for nominasjoner: Snarest og senest innen 31. mars 2022